Logo
Nyomtatás

Tájékoztató az évkezdésről

Tisztelt szülők, kedves növendékek!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy terveink szerint normál tanítási rend szerint elindulhat a tanév az Óbudai Népzenei Iskolában. Az elkövetkező napokban a szaktanárok egyeztetnek a növendékekkel az órabeosztásokról, a tanítás rendjéről. Az első tanítási napunk 2020 szeptember 7-e hétfő.

Az elmúlt tanév utolsó időszakának tapasztalatai alapján, összhangban a Tankerület erre vonatkozó utasításaival, az alábbi kéréseink lennének minden növendékünk és szüleik felé: Az intézménybe belépve mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítő folyadék használata! Kézfertőtlenítőt a tantermekben is elhelyezünk, óra előtt-után alapos kézmosást, adott esetben a hangszerek tisztítását is javasoljuk. A mellékhelyiségekben törölköző helyett papírtörlők lesznek elhelyezve.

Kérünk mindenkit az épület összes helyiségében a tisztaság megőrzésére.

Az elvárt távolságtartást mindannyian próbáljuk betartani!

Amennyiben a tanár, vagy a növendék igényli, a maszk használata szükséges!

Szülők, hozzátartozók nem léphetnek be az intézménybe!

Határozottan kérjük, hogy ha bármelyik növendékünk vagy a szülők, testvérek bármiféle köhögéssel, náthával, lázzal jelentkező tüneteket tapasztalnak magukon, ne jöjjenek az Óbudai Népzenei Iskolába! Amennyiben valamelyik növendékünk és családtagjai fertőzés gyanújával kerülnek elkülönítésre, haladéktalanul értesítsék intézményünket! Betegség esetén kizárólag orvosi igazolással látogatható újra az intézmény!

Az Óbudai Népzenei Iskola alapvetően a hagyományos tanítási rend szerint kezdi működését, de kollégáink tökéletesen felkészültek az online oktatás elindítására is. Ez minden egyéni esetben is automatikusan életbe lép, ha valamely növendékünk fertőzés miatt nem tud személyesen jelen lenni az órán.

Bízunk benne, hogy fegyelmezettséggel, odafigyeléssel segíteni tudunk egymásnak ebben a különlegesen nehéz időszakban.

Együttműködésüket köszönve tisztelettel:
Szerényi Béla
intézményvezető

Készült a Magart műhelyében.